De Bistronoom Kom werken bij de Bistronoom familie - Wij zoeken leerlingen en stagiaires voor 2024 - 2025
Wij zijn op zoek naar leerlingen voor de schoolperiode 2024 - 2025. Denk jij dat je binnen het team van Bistronoom past? Houd je wel van een uitdaging en wil je graag werken in een jong en dynamisch team? Neem dan even contact op via info@bistronoom.nl meer informatie over Bistronoom en het team vind je op www.bistronoom.nl We hebben een plek beschikbaar vanaf januari 2023
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent gastvrij, sociaal en nieuwsgierig. Je bent benieuwd hoe dingen in z'n werk gaan en stelt graag vragen. Je bent betrouwbaar, eerlijk en loyaal. Jij werkt het liefste in een team en met mensen om je heen.
Wat biedt het bedrijf?
Bistronoom is een vast en hecht team. Wij zijn flexibel en geven jou de ruimte om te leren en te groeien. Je werkt in een klein team waardoor jij je bezig houdt met veel diverse taken. en je nooit hoeft te vervelen. Als restaurant hebben ons afgelopen jaren culinair op de kaart gezet als winnaar Gouden Pollepel 2017 & 2020 en een vermelding in Lekker 500 2021 en Grootspraak 2020. De meeste van onze collega’s zijn al ruim 5 jaar bij ons en dat zegt wel wat over werken bij Bistronoom. Veel van onze collega's zijn begonnen als leerling of stagiaire. Er is ruimte om door te groeien binnen Bistronoom of bij ons bistro-zusje Bistro de Bock.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf