Heinde Woerden Wij leiden je op, jij laat de gasten onbeperkt tafelen!
Bij Heinde kunnen onze gasten de hele avond genieten van gerechtjes en drankjes, zonder op de tijd te hoeven letten. De prijs staat vast en de tafel is alleen voor jouw gezelschap gereserveerd, dus je kunt eindeloos blijven bestellen. Echt grenzeloos genieten! Op onze menukaart staan kleine gerechtjes van heinde en ver, van Oosters tot oer-Hollands, en alles voor een vaste prijs. Ook drankjes, zoals fris, bier, wijn, koffie en thee zijn inbegrepen. Speciale dranken zijn beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Bij Heinde Woerden werken wij met een uitgebreid team die elke dag klaarstaan voor onze gasten. Naast hard en zorgvuldig werken vinden wij het belangrijk dat er een prettige en gezellige werksfeer is op de werkvloer. Wij zijn zeven dagen per week open vanaf 17.00 uur. Wil je werken of stage lopen bij Heinde Woerden? Stuur dan een mail met je gegevens, c.v. en stageperiode en wij nemen contact met je op!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken