Zelfstandig werkend kok

Havenrestaurant It Soal Veel leren in een leuk team, verassende smaakcombinaties creëren. En veel zelf maken

We zijn een relatief klein bedrijf, hierdoor zul je op alle afdelingen staan. Dus zowel de warme als de koude keuken. Wij maken zoveel mogelijk zelf, en variëren de menukaart vaak. Hierdoor zijn wij uitgebreid in keuze voor de gasten. Koude keuken: Patisserie en brood, crème, ganache, mousse, taarten etc Warme keuken: Soepen, sauzen bijpassende crème oid bij elk gerecht. Kroketten maken, pasta. Leren wat temperatuur en tijd doet met een product. Eigen patat uit aardappels ( en je wilt nooit meer andere ) Stoven en combinatie maken om diverse structuren in smaak, temperatuur, krokant zijn Een werkdag begint met, met elkaar zijn en overleggen wat er moet gebeuren. Wat jij wilt leren etc. Mice en place draaien en later knallen of aan de kachel of koude kant of gemengd Je zult bij ons leuk werken, de sfeer is goed, dat verwachten we ook van jou. Een inzet die ervoor gaat want zoiets is al een basis voor kwaliteit

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig en ervoor gaan. Enthousiast en gewoon een toffe gozer zijn ( m/v)

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeien is mogelijk. Daar is altijd over te praten. En wij bieden een gezellige, eerlijk en veilige plek. Dat is er voor ons, dus ook voor jou

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder