Office & Management Support Specialist

Reformatorische Basisschool de Wartburg Managementassistent basisonderwijs

De student krijgt een inkijkje in het veelzijdige leven van een managementassistent op een reformatorische basisschool. Op de afdeling administratie zijn twee collega's aanwezig. Eén collega is verantwoordelijk voor de leerling-, personeel- en salarisadministratie. De managementassistent is er vooral ter ondersteuning van de teamleiders, de directeur-bestuurder en het toeziend bestuur. De werkzaamheden variëren van administratieve taken (telefoon, e-mail, administratie in het leerlingvolgsysteem, betaling facturen) tot het ondersteunen van de directeur-bestuurder bij de uitvoering van zijn taken. Ondersteuning van de directeur-bestuurder is zowel inhoudelijk (meedenken in diverse overleggen) als praktisch (plannen en uitvoeren taken). Tussendoor lopen er leerlingen en collega's binnen met vragen. Geen (werk)dag is hetzelfde, het kan zomaar zijn dat je ineens even pleinwacht loopt of een gast aan de praat houdt bij het koffiezetapparaat. Kortom, genoeg uitdaging!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student mag vooral veel leren door mee te kijken en mee te denken. Daarbij waarderen we het als je initiatief toont. Het is handig als je goed kunt plannen en organiseren of dit juist zou willen ontwikkelen. Communicatie speelt dagelijks een grote rol. Omdat je op een basisschool komt werken, is het fijn als je affiniteit met kinderen hebt.

Wat biedt het bedrijf?

Werken in het onderwijs is niet overal hetzelfde. Dat ontdek je bij ons. Op de Wartburg zoeken we collega's die verlangen naar de komst van Gods Koninkrijk, werken vanuit relatie en bij willen dragen aan écht leren, voor elke leerling. De Wartburg is meer dan werk alleen. Je voelt je uitgedaagd en gewaardeerd door je collega's en je vindt er gezelligheid en oprechte belangstelling voor elkaar. 'Zorgen voor elkaar' is niet voor niets ons motto en daarmee onze drijfveer. In het (reformatorisch) onderwijs kunnen we altijd mensen gebruiken. Zij het niet op onze eigen school, dan wel op een school in de regio. We zijn onderdeel van een breed regionaal netwerk en maken daar ook graag gebruik van. Mogelijkheden genoeg dus!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder