Castell Bites & Steaks AmbachtelijkeKlassiek Franse keuken Castell Zaandam
Mise en place zetten Basis: bouillon trekken, soepen, mayonaises, dressings volgens klassiek Franse keuken Specialiseren in snijtechnieken Fileren van vis Schoonmaken van schaaldieren Uitbenen van gevogelte Vlees schoonmaken/bewerken/portioneren Voor de student die geïnteresseerd zijn in patisserie, onze desserts zijn zelfgemaakt
Naar wie zijn wij op zoek?
Creativiteit Leergierigheid Loyaliteit Teamspeler Oog voor details Goede werkethiek Flauwe humor
Wat biedt het bedrijf?
Het menu van het restaurant is uniek te noemen vanwege de tweedelige aard. De Bites kaart is seizoensgebonden en volgt de culinaire trends en de Klassieke kaart is een Frans/Hollands bistro menu met traditionele voorgerechten, goede steaks en Cote de Boeuf met verse frieten en zelfgetikte béarnaise saus. Ons bedrijf is voorstander van doorleermogelijkheden en bieden dan ook na of naast je studie externe cursussen en studies in ons vakgebied om steeds maar onze expertise te verbeteren. De student werkt nauw samen met de leermeester die tevens meewerkend eigenaar is. Wij willen vanwege de groeimogelijkheden van ons bedrijf, graag studenten die na hun studie bij ons blijven om de kwaliteit van onze keuken stabiel te houden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat