Lab-44 Leerling kok op een industriele locatie
Assisteren bij het bereiden van gerechten onder begeleiding van ervaren chefs. Meekijken en leren van verschillende kooktechnieken en -processen. Bijdragen aan een efficiënte en georganiseerde keuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Passie voor koken en de wil om te leren. Enige ervaring in de keuken is een pluspunt, maar niet vereist. Teamspeler met een positieve instelling. Flexibiliteit in werktijden, inclusief avonden en weekenden.
Wat biedt het bedrijf?
Een goede leerschool met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een gezellig en enthousiast team om mee samen te werken. Mogelijkheid tot voortzetting van je carrière bij een van onze andere horeca bedrijven in de Zaanstreek. Korting bij al onze zaken, zodat je ook buiten werktijd kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Personeelsuitjes om elkaar beter te leren kennen en te ontspannen buiten de werkomgeving.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan