Leidinggevende bediening

Castell Bites & Steaks Ben Jij de Toekomstige Leidinggevende die Wij Zoeken?

Leer delegeren, verantwoordelijkheid dragen en leading by example in een nauwe samenwerking met meewerkend ondernemer. mise en place en mastiek 14:30-17:00. personeelsdiner en briefing 17:00-17:30. service diner17:30-22:00. 22:00-23:00 opruimwerkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatieve vaardigheden: Duidelijk en vriendelijk kunnen communiceren met zowel gasten als teamleden is essentieel om een goede service te leveren en een positieve sfeer te creƫren. Gastgerichtheid: Altijd de behoeften van de gasten centraal stellen en zorgen voor een uitstekende service-ervaring, met oog voor detail en persoonlijke aandacht. Stressbestendigheid: Onder druk kalm blijven en effectief blijven functioneren, vooral tijdens piekuren of drukke evenementen. Teamwork: Samenwerken met verschillende afdelingen, zoals de keuken en bar, om een goede werkflow te garanderen en de gasten een complete ervaring te bieden.

Wat biedt het bedrijf?

Professionele Groei: Leer van ervaren horeca-professionals en ontvang begeleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Kansen voor Doorstroom: Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling na je stage.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder