Mövenpick Hotel Amsterdam Food & Beverage stage
Zou je graag onze Mövenpick producten willen verkopen? Kun je de beste wijnen aanbevelen aan onze gasten? Wil je graag een F&B expert worden? Dan kan dit de stage zijn voor jou! • Bedienen van gasten • Opnemen van bestellingen • Klaarmaken en serveren van (drank) bestellingen • Opmaken van rekening en afrekenen met gasten • Afruimen en opdekken van tafels • Voorbereidende werkzaamheden De stage kan plaatsvinden in het Restaurant of Bar
Naar wie zijn wij op zoek?
• MBO / HBO hotelschool, horeca of toeristische opleiding. • Enthousiast, gastvriendelijk en flexibel • Zelfstandig en proactief • Teamplayer • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal is vereist • Minimaal 10 weken beschikbaar, 5 dagen in de week
Wat biedt het bedrijf?
Natuurlijk willen wij als Mövenpick dat jouw beleving bij ons optimaal is. Daarom bieden wij jou: • een salaris van €750 per maand (inclusief studievergoeding en reiskostenvergoeding); • 38-urige werkweek; • een nachttoeslag van 20% en zondagtoeslag van 5%; • nationale en internationale doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden; • een uniform, wasservice en maaltijden; • kortingen op kamers en eten en drinken binnen Mövenpick Hotels & Resorts, Accor & HR-Group; • aanbrengbonus voor een nieuwe collega; • 50% F&B korting bij verschillende hotels in Amsterdam; • diverse personeelsuitjes.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat