Zelfstandig werkend bakker

Het Zaanse Bakkertje VOF Zelfstandig werkend bakker (BOL) in een ambachtelijke bakkerij op een toeristische toplocatie!

deeg draaien -deeg verwerken -bakken groot brood - klein brood-gevuld brood-buitenlandse broodsoorten groot assortiment desem producten en stukwerk werkzaamheden worden over het al gemeen overdag uitgevoerd.er ruimte om ook school opdrachten uit te voeren.aantal te werken uren in overleg.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor het vak, creativiteit en efficiƫnt kunnen werken op hoge tempo!

Wat biedt het bedrijf?

In een klein team de fijne kneepjes van het vak leren. Veel ambachtelijk werk. Kans op een vaste aanstelling bij tevredenheid.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder