Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Grand Café Brasserie Restaurant de Verdraagzaamheid De huiskamer van Zaltbommel met een diversiteit aan mogelijkheden

Wij zijn opzoek naar studenten met hart voor de horeca. Wij zijn een snel groeiend bedrijf waar naast lunch en diner ook veel feesten en partijen worden gehouden. Onze keuken bestaat momenteel uit 8 medewerkers die studenten veel kunnen leren over de praktijk. 8 medewerkers met ieder een eigen karakter en kwaliteiten. Wij kunnen zeker bijdragen aan de ontwikkeling van een student in opleiding. Mocht het ons van beide kanten erg goed bevallen zijn er eventueel doorgroeimogelijkheden. Ben jij enthousiast, leergierig, zelfstandig en kun je hard werken in een team? Dan bieden wij jouw graag een plaats aan binnen ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

gedisciplineerd, verzorgd uiterlijk, leergierig, goed analytisch denk vermogen, proactief

Wat biedt het bedrijf?

Prettige en veilige leer- en werkomgeving met kans op doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een gezellig en dynamisch team. Er is tijd voor gezelligheid tussen het harde werken door. Na je studie bestaat de mogelijkheid tot een vast aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder