Manager / ondernemer horeca

Beachclub Sandy Hill Manager/ horeca ondernemer, die niet vies is van hard werken.

Wij verwachten een leergierig persoon, die zijn/ haar uitdaging op het strand ziet. Horeca op het strand is voortdurend bijsturen van inkopen/ rooster aanpassen en al wat je nog meer kunt bedenken, daar het op het strand holen of stilstaan is. Je zal m.b.t. je stage op alle plekken van het bedrijf worden ingezet, van keuken, ontvangst (arrivé) van gasten en deze naar hun toegewezen plaats brengen tot bediening en bar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een open en gastvrij karakter, waarmee je onze gasten verwelkomt/ kunt bedienen en je collega's ondersteund. Oog voor details is een must, maar er valt natuurlijk nog genoeg te leren. Je moet wel stressbestendig zijn en snelheid in je werk hebben, zonder de kwaliteit/ de gast uit het oog te verliezen, want uiteindelijk draait bij ons alles om de gast.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuk, spontaan en jong team, die van aanpakken weet en waar ook goed voor wordt gezorgd. Naast de drukke periodes van gasgeven, zijn er altijd wel momenten om met het team even te ontspannen als de werkzaamheden dat toelaten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder