Fletcher Hotel Restaurant Oud London
We beginnen bij het begin en het is de bedoeling dat de student aan het eind van de stage weet hoe hij/zij zelfstandig een partij/wijk kan draaien. Hiertussen zit uiteraard een behoorlijke leerweg en die nemen we stap voor stap door.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het gevoel voor gastvrijheid. Een open blik is een vereiste, maar verder zijn veel kwaliteiten aan te leren als je daar maar voor open staat!
Wat biedt het bedrijf?
Een blik binnen onze organisatie leert dat er veel medewerkers al heel wat jaren in dienst zijn. Tien of twintig jaar is hierbij geen uitzondering. Er zijn dan ook een heleboel medewerkers die gebleven zijn na hun stage.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder