Restaurant 't Jagershuys Hip, dynamisch en de plek van midden Nederland. Kom werken bij het JAGERSHUYS!
De student krijgt een uitdagende, maar ook zeer afwisselende stageperiode. De student draait mee op de werkvloer tijdens lunch en diner, ook draait de student mee in de opstart en de afsluit van het restaurant. Naast het werken in het restaurant zal de student ook meedraaien op grote evenementen en zullen wij de student ook meenemen in de voorbereiding en de organisatie hiervan. De student komt te werken in een team met op elke afdeling een manager, welke de student alles kan bijbrengen op het vakgebied van deze afdeling. De student krijgt alle vaktechnische stappen aangeboden door ervaren en geschoolde leermeesters. Tevens beschikt het Jagershuys over bedrijfsgerichte trainingen op gebied van F&B, gastvrijheid, wijnen en management en zal de student deze trainingen doorlopen.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Gastvrij - Representatief - Respect voor andere - Enthousiast - Aanpakker
Wat biedt het bedrijf?
Het Jagershuys biedt zijn studenten mogelijkheden tot een vaste aanstelling met daarin groeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan