Gespecialiseerd kok

Hotel Exploitatie Kerckebosch BV Ga bij ons aan de slag als Leerling en wordt opgeleid tot Zelfstandig werkend kok

Kasteel Kerckebosch is een authentiek en persoonlijk kasteel in de bossen van Zeist. Het kasteel heeft 30 kamers, 6 banqueting ruimtes, een prachtig terras met aansluitende kasteeltuin en een imposante serre waar ons Restaurant Kerckebosch en Bistoria zijn ondergebracht. Onze professionele en bevlogen keukenbrigade heeft hoge ambities en gaat uitsluitend voor kwaliteit met gebruik van dagverse en lokale producten. Dit weten onze gasten meer dan te waarderen. Werken in de keuken van Kasteel Kerckebosch is een uitdagende en leerzame ervaring, daar wij werkelijk iedere markt bedienen. Van een hoogwaardig culinair diner tot de organisatie van prachtige bruiloften, van exclusieve evenementen tot een Mediterrane maaltijd genieten in onze gezellige Bistoria. Koken voor 2 of 150 gasten, de culinaire beleving staat altijd centraal!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je werkt graag in teamverband maar kunt ook zelfstandig uit de voeten Je bent flexibel en enthousiast Je bent creatief en collegiaal

Wat biedt het bedrijf?

Onze beloftes aan jou: Werken in een prachtige omgeving Team met leuke collega’s (en lieve geitjes) Snel en op tijd betaald Een goed salaris Fijne rooster app Rooster op tijd bekend Ruimte om te ontwikkelen en te groeien Gezien en gehoord worden Gezond en lekker personeelseten Lockers voor je spullen De mogelijkheid voor 2 dagen achter elkaar vrij Door je proeftijd? Kom proefeten of -slapen op onze kosten! Een mooie aanbrengbonus wanneer je een nieuwe collega aan ons voorstelt Duurzaamheid hoog in het vaandel; afvalreductie, bioproducten, eigen moestuin Een personeelsfeestje Bonus jij krijgt 20% korting wanneer je met je vrienden of familie komt eten en een speciaal tarief op overnachtingen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder