Manager / ondernemer horeca

Grand Café Zeven

Wij zijn een middel groot cafe in het hartje van Zevenaar. Wij zijn de gehele dag geopend, en bestrijken hierom zowel de lunch als het diner. Bij Zeven hebben wij verschillende diensten. Denk hierbij aan de ochtenddiensten tussendiensten of avonddiensten. Dit maakt het dat wij erg flexibel zijn in het produceren van een rooster. Om 12.00 uur gaat onze keuken open en serveren wij de lunch tot 16.30 uur. Vanaf 17.00 schakelen wij over naar het diner tot 21.00 uur. Als leidinggevende bediening loop je mee met de ervaren krachten van Grand Cafe Zeven. Zij laten je zien hoe je in eerste instantie zelf de taken naar behoren kunt uitvoeren, de leiding hierin te nemen en onder alle omstandigheden gastvrij kunt zijn. Wanneer dit allemaal op orde is nemen we je mee in het ontwikkelen van menu's, reclamecampagnes, het organiseren van mini-evenementen maar ook de backoffice van het werken/managen van een horecabedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van de student. Hiervoor dien je als student wel de inzet en de drive te tonen om de fijnere kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Niet alleen gastvrijheid is van groot belang, maar ook bijvoorbeeld je creativiteit die je kunt inzetten voor het oplossen van problemen of de creativiteit voor het ontwikkelen van content voor onze sociale media kanalen.

Wat biedt het bedrijf?

Een stagevergoeding! Doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling en een gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder