Leidinggevende bediening

Grand Café Zeven Leidinggevende bediening in het leukste cafe van Zevenaar!

Wij zijn een middel groot cafe in het hartje van Zevenaar. Wij zijn de gehele dag geopend, en bestrijken hierom zowel de lunch als het diner. Bij Zeven hebben wij verschillende diensten. Denk hierbij aan de ochtenddiensten tussendiensten of avonddiensten. Dit maakt het dat wij erg flexibel zijn in het produceren van een rooster. Om 12.00 uur gaat onze keuken open en serveren wij de lunch tot 16.30 uur. Vanaf 17.00 schakelen wij over naar het diner tot 21.00 uur. Als leidinggevende bediening loop je mee met de ervaren krachten van Grand Cafe Zeven. Zij laten je zien hoe je in eerste instantie zelf de taken naar behoren kunt uitvoeren, de leiding hierin te nemen en onder alle omstandigheden gastvrij kunt zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van de student. Hiervoor dien je als student wel de inzet en de drive te tonen om de fijnere kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Niet alleen gastvrijheid is van groot belang, maar ook bijvoorbeeld je creativiteit die je kunt inzetten voor het oplossen van problemen of de creativiteit voor het ontwikkelen van content voor onze sociale media kanalen.

Wat biedt het bedrijf?

Een stagevergoeding! Doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling en een gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder