Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Grand Café Zeven

Wij zijn een middel groot cafe in het hartje van Zevenaar. Wij zijn de gehele dag geopend, en bestrijken hierom zowel de lunch als het diner. Bij Zeven hebben wij verschillende diensten. Denk hierbij aan de ochtenddiensten tussendiensten of avonddiensten. Dit maakt het dat wij erg flexibel zijn in het produceren van een rooster. Om 12.00 uur gaat onze keuken open en serveren wij de lunch tot 16.30 uur. Vanaf 17.00 schakelen wij over naar het diner tot 21.00 uur. Als leidinggevende bediening loop je mee met de ervaren krachten van Grand Cafe Zeven. Zij laten je zien hoe je in eerste instantie zelf de taken naar behoren kunt uitvoeren, de leiding hierin te nemen en onder alle omstandigheden gastvrij kunt zijn. Wanneer dit allemaal op orde is nemen we je mee in het ontwikkelen van menu's, reclamecampagnes, het organiseren van mini-evenementen maar ook de backoffice van het werken/managen van een horecabedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van de student. Hiervoor dien je als student wel de inzet en de drive te tonen om de fijnere kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Niet alleen gastvrijheid is van groot belang, maar ook bijvoorbeeld je creativiteit die je kunt inzetten voor het oplossen van problemen of de creativiteit voor het ontwikkelen van content voor onze sociale media kanalen.

Wat biedt het bedrijf?

Een stagevergoeding! Maar natuurlijk ook doorgroeimogelijkheden, kans op een vaste aanstelling en een gezellig team!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder