Allround mediamaker

NHMB software Wil jij graag een toffe mediamaker stage, waar je veel kan leren en je creatieve ideeën mag uitproberen? Meld je aan! NHMB software in Zevenaar is een jonge onderneming met energieke mensen en volop kansen.

Wat mag je bij ons doen? Nou, vooral datgene wat jij heel graag wil doen. Als student Allround Mediamaker ben je graag bezig met design, vind je het tof om video's te schieten en/of te bewerken, vind je copy/teksten schrijven misschien wel leuk en ben je goed met (digitale) vormen van content creatie, toch? Wij zijn creatief genoeg om allerlei content te bedenken, zijn best aardig in het schrijven van copy en vinden het super tof om met andere creatieve geesten te werken en samen tot nieuwe ideeën en realisaties te komen. Wij zijn altijd op zoek naar andere toppers, om samen al die creativiteit te koppelen en vorm te geven in werkelijk design. We willen o.a. nog heel veel toffe images/filmpjes/blogs/websites/social media posts maken. En nog heel veel reclame materiaal. Verwacht ook een flinke upgrading en upscaling van onze website en social media kanalen. Denk jij ons te kunnen helpen?

Naar wie zijn wij op zoek?

Het helpt natuurlijk als je oog hebt voor detail en graag mooie dingen maakt, net als wij.

Wat biedt het bedrijf?

NHMB software is een gezellige, jonge onderneming. Wij vinden het gaaf om samen mooie dingen te maken en om het samen leuk en gezellig te hebben op de werkvloer. De lunch verzorgen wij en daarnaast willen we nog wel eens iets leuks doen, zoals een terrasje pakken of met z'n allen uit eten. Ook gaan we een paar keer per jaar naar Brussel voor trainingen en extra gezelligheid met soortgelijke ondernemingen. Vind je het bij ons zo leuk, dat je na je opleiding hier graag wil werken? Als wij tevreden zijn met jouw inzet, kan dat allemaal! Let trouwens niet teveel op de geselecteerde periode: die is namelijk ruim genomen en volledig afhankelijk van jouw opleiding. Nou, hup hup, meld je aan!

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder