Restaurant Efeze
B1-K1 Onderneemt B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan B1-K1-W4 Maakt marktanalyse B1-K1-W5 Voert commercile activiteiten uit B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden B1-K2-W3 Begroot financin B1-K2-W4 Bewaakt financin B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken P2-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf P2-K1-W5 Creert en bewaakt sfeer P2-K2 Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan
Naar wie zijn wij op zoek?
Of je nu al enige ervaring hebt in het horecavak of nog geheel groen bent achter de oren wij kunnen een stage op maat aanbieden. Hierin zal steeds gekeken worden naar de kennis, kunde en verwachtingen van de stagiair.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat