Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk Een meewerkstage direct in het team! Onze term doen is leren.
Restaurant ‘Auberge 1953’ is gelegen in het Fletcher Hotel Zevenbergen en staat in de omgeving bekend om de uitstekende keuken. Chef-kok Alex Roovers wisselt de klassieke Franse keuken af met lokale seizoen specialiteiten. In de zomermaanden kunt u ook genieten van ons buitenterras. A la carte restaurant met 120 zit- plaatsen Ruimte voor diners, banketten en feesten/ recepties tot 150 personen Een meewerkstage waarbij je direct in het team meeloopt en dezelfde activiteiten uitvoert als onze ervaren collega's. Doen is leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste persoon die graag iets leert!
Wat biedt het bedrijf?
Een meewerkstage waarbij je direct in het team meeloopt en dezelfde activiteiten uitvoert als onze ervaren collega's. Doen is leren!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers