Fletcher Hotel Zevenbergen-Moerdijk Een meewerkstage direct in het team! Onze term doen is leren.
Auberge 1953 is gevestigd in Zevenbergen. Restaurant ‘Auberge 1953’ is gelegen in het Fletcher Hotel Zevenbergen en staat in de omgeving bekend om de uitstekende keuken. Chef-kok Alex Roovers wisselt de klassieke Franse keuken af met lokale seizoen specialiteiten. In de zomermaanden kunt u ook genieten van ons buitenterras. A la carte restaurant met 100 zit- plaatsen Ruimte voor diners, banketten en feesten/ recepties tot 120 personen Een meewerkstage waarbij je direct in het team meeloopt en dezelfde activiteiten uitvoert als onze ervaren collega's. Doen is leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste persoon die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.
Wat biedt het bedrijf?
Een meewerkstage waarbij je direct in het team meeloopt en dezelfde activiteiten uitvoert als onze ervaren collega's. Doen is leren!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf