Meewerkend horeca ondernemer

Gedurfd Gezocht: student met passie voor horeca

Bedrijfsomschrijving Gedurfd is DE koffiebar van Zevenbergen en is ontstaan uit passie. Dit uiten wij graag in onze koffie en streven altijd naar de beste kwaliteit. In samenwerking met Illy schenken wij heerlijke espresso s, lungo s of een cappuccino s. Daarnaast zijn onze barista s creatief met diverse smaken in en naast de koffie. Om het bezoek compleet te maken serveren wij zowel huisgemaakte lekkernijen of lekkernijen geselecteerd uit de bakkerij. Ook aan de allergenen wordt gedacht, bijvoorbeeld met heerlijke versnaperingen van SUE; zoet zonder suiker, gluten- en lactosevrij. Bij Gedurfd kun je niet alleen terecht voor een heerlijke kop koffie, ook kan men genieten van een goede lunch en een gezellige borrel. Aan de kids is ook gedachte doormiddel van een speelboom. Om alles goed te laten verlopen werken we samen met een enthousiast en jong team. Wij zijn op zoek naar studenten met passie voor Horeca!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder