De Koeienstal B.V. De meest bijzondere en uitdagende leerplek Zelfstandig Werkende Kok (BBL)
Ben je opzoek naar een diverse en zeer leerzame werkomgeving? Dit is wat je allemaal bij ons gaat doen: • Zelfstandig bereiden van ontbijt, lunch, diners voor onze gasten ook tijdens bruiloften en andere evenementen • Creëren van smaakvolle en verrassende gerechten met (lokale) ingrediënten • Meedenken over menu’s en foodconcepten die passen bij onze sfeer en doelgroep • Beheer van de keuken, inkoop en waarborgen van hygiëne en kwaliteit • Samenwerken met het team om een complete gastbeleving neer te zetten
Naar wie zijn wij op zoek?
Passen wij bij jou? • Je hebt passie voor koken met verse, seizoensgebonden producten • Je bent creativiteit en hebt oog voor detail in de presentatie van gerechten • Je houd van uitdaging en diversiteit in je werkzaamheden en gerechten • Je bent zelfstandigheid en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel • Je werkt graag, stelt je flexibel op ook qua werktijden
Wat biedt het bedrijf?
Werken op een sfeervolle en inspirerende boerderijlocatie • Een uitstekende en ervaren leermeester / chefkok (Saral de Lange) • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit in de keuken • Flexibele uren en goede werk-privébalans • Een enthousiast en betrokken team • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden Heb jij zin om in een unieke omgeving te werken en onze gasten culinair te verrassen? Stuur je sollicitatie naar [contactgegevens] en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan