Narline Wil jij leren ondernemen in de horeca? Ontdek jouw toekomst bij Narline!
Ben jij ondernemend, gastvrij en klaar om het horecavak écht te leren? Bij Narline in Zuidwolde bieden we jou een leerzame en inspirerende plek waar je mag meedenken, meedoen én mee-ondernemen. Samen met een team van ervaren professionals duik je in de dagelijkse praktijk van een dynamisch horecabedrijf. Je leert niet alleen hoe we gasten in de watten leggen, maar ook wat er achter de schermen komt kijken: van het aansturen van collega’s tot het organiseren van evenementen en het optimaliseren van gasttevredenheid én omzet.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een enthousiaste en betrokken leerling met passie voor gastvrijheid en interesse in de zakelijke kant van de horeca. Jij denkt vooruit, houdt van aanpakken en krijgt energie van kwaliteit leveren en gasten verrassen.
Wat biedt het bedrijf?
Een professionele, gezellige leeromgeving waar ruimte is om te groeien. Je werkt samen met een gemotiveerd team van vaste medewerkers én jonge collega’s die naast hun studie bij ons werken. We begeleiden je actief in je ontwikkeling en schoolopdrachten. En zit je hier op je plek? Dan zijn er volop kansen om na je opleiding bij Narline te blijven groeien.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan