Meewerkend horeca ondernemer

Het Koelhuis Meedraaien bij een unieke evenementenlocatie waar geen dag hetzelfde is? Dat kan bij Het Koelhuis in Zutphen!

Ben je een enthousiaste student meewerkend horeca ondernemer met passie voor horeca? Zoek je een uitdagende stage waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en direct kunt bijdragen aan verschillende evenementen? Dan is Het Koelhuis is dé juiste stageplek voor jou. Als stagiair meewerkend horeca ondernemer krijg je bij ons de kans om aan diverse facetten binnen de horeca te werken. Je draait mee tijdens evenementen, helpt met de op- en afbouw, verwelkomt gasten als gastvrouw - of heer, loopt diners, draait bardiensten of zorgt voor het klaarzetten van buffetten. Geen dag is hetzelfde, dat is wat de stage bij Het Koelhuis zo leuk maakt. Er is veel ruimte om te ontdekken en krijgt een kijkje in het gehele proces van voorbereiding tot uitvoering. We organiseren allerlei events en bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Dat betekent veel variatie in je stage!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een teamspeler met een positieve, praktische instelling. Je hebt oog voor details en leert graag nieuwe vaardigheden. Je bent klantvriendelijk, flexibel en kunt oplossingsgericht denken. Events kunnen soms hectisch zijn, daarom is het ook fijn om naast je andere kwaliteiten een beetje stressbestendigheid mee te brengen.

Wat biedt het bedrijf?

Een dynamische werkomgeving waar je veel kunt leren, waar geen dag hetzelfde is en een warm welkom in ons hechte team. Meerdere werknemers zijn via een stage bij Het Koelhuis komen werken. We moedigen groei en ontwikkeling aan en bieden de ons om door te groeien binnen Het Koelhuis. Samenwerken staat centraal: een succesvol event komt voort uit teamwork!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Video Link

lees verder