Meewerkend horeca ondernemer

Hampshire Hotel Restaurant - 's Gravenhof Zutphen Meewerkend horeca ondernemer

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek op één van de mooiste plekken van Zutphen? Wil jij ervaring opdoen in een prachtig historisch hotel en de kneepjes van het vak leren in een gastvrije omgeving? Dan is deze stage bij Hampshire Hotel - 's Gravenhof in Zutphen iets voor jou! Wij hebben een heleboel afdelingen waar stagiaires welkom zijn. Zo kan je stage lopen bij de bediening, keuken, receptie of housekeeping. Op welke afdeling het ook is; wij leren je de kneepjes van het vak. Wij vinden het belangrijk dat jij zoveel mogelijk uit je stage haalt. Daarom bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek waar jouw interesses liggen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Goede contactuele vaardigheden - Representatief voorkomen - Goede Sociale vaardigheden

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een klein gezellig team Goede permanente begeleiding Groeimogelijkheden Kans op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder