Meewerkend horeca ondernemer

Kasteel Engelenburg Op zoek naar een leerzame en magisch leuke stage om jouw horeca vaardigheden te ontwikkelen? Klik hier!

Droom jij ervan om een horecaprofessional te worden en gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Als stagiair bij Kasteel Engelenburg stap je in een wereld vol dynamiek en gastvrijheid. Je leert de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt. Sta jij te popelen om je vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd deel uit te maken van een hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Beleef een stage vol uitdaging en groei met ons mee. Afhankelijk van jouw kennis, kunde, leergierigheid en inzet passen wij de leerdoelen aan. Een hands on mentaliteit in combinatie met gastvrijheid zorgt voor een sprankelende leerplaats met de mogelijkheden alles te leren. Denk aan: à la carte restaurant, Banqueting, wijn, wijn & spijs, etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme, leergierigheid, vakkennis, wijnkennis, organisatie talent en gastvrijheid

Wat biedt het bedrijf?

- Een stagevergoeding die je portemonnee én glimlach doet groeien. - Een leuk welkomstcadeau en na het positief afronden van je proeftijd mag je gratis High-Quality overnachten bij één van onze locaties. Nog meer attenties krijg je sowieso met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst. - Toegang tot onze Quirky medewerkers-app, My Q, met daarin alle belangrijke zaken die je nodig hebt om te werken, leren en ontwikkelen binnen Hotel Haarhuis. - We are Q voordelen: korting bij Hotel Haarhuis maar ook bij alle overige locaties binnen Q Hospitality Group en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com. - My Q Shop: je spaart eenvoudig voor de leukste cadeaus en gadgets waarbij je veel keuzevrijheid hebt! Hiervoor krijg je op vaste momenten in het jaar punten toegekend. Bijvoorbeeld op je verjaardag en met kerst! - Volop kansen. Heb jij de Q-factor? Misschien begin jij dan in de toekomst wel een carrière bij Q Hospitality Group.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder