Kok

Restaurant Toro -

je bent een BBL student niveau 2 of niveau 3 in opleiding en kok wil worden,je gaat werken in de keuken, je werk dag is met overleg ,je dag begint met de Mise-en-place zowel in de koude kant als de warme kant ,je gaat gerechten voorbereiden voor onze gasten onze keuken is tot 22.00 uur open, je gaat nieuwe gerechten leren,past recepten aan,werkt gerechten voor de uitgifte,maakt werkruimtes,gereedschappen en machines in de keuken schoon, je beheert de keukenvoorraad,je besteld de benodigd producten ,ontvangt en controleert geleverde producten , slaat geleverde producten op,en als laatste controleer je producten en voert keuken administratie, en dat allemaal gaat natuurlijk stap voor stap,zo kan je leren hoe het gaat in een professionele keuken . pauze en eten hoort er natuurlijk ook bij .

Naar wie zijn wij op zoek?

je hebt doorzettingsvermogen ,bent stress bestendig ,je kan in een team werken en je hebt plezier in je werk,oog voor details.

Wat biedt het bedrijf?

na afloop van jou stage met goed gevolg , bieden wij jou een vaste aanstelling met doorgroeimogelijkheden , wij werken met een hecht team in een gezellige sfeer .

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder