Manager / ondernemer horeca

Camping Midden Drenthe Stageplaats voor Horeca of recreatie manager. Super leuke en zelfstandige stage in een gezellig en klein team op de camping in Midden Drenthe.

Camping Midden Drenthe, een super leuke, kleinschalige camping die 4 jaar geleden is overgenomen door een jong stel. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die een dosis energie heeft en het heel leuk vindt om van alles op te pakken. Wij zoeken iemand die allround is op de camping. * Gasten in en uitchecken * Gasten voorzien van informatie * Opzetten van onze horeca * Barista werkzaamheden * Financiƫle werkzaamheden * Bediening terras * Bijhouden social media * Opzetten animatie activiteiten(In overleg) * organiseren van kleine evenementjes(In overleg) Spreekt jou dit aan? Stuur dan een mail naar met informatie over jezelf, je opleiding en duur van de stage, voorgaande stages of bijbanen en hoe je een eventuele stage voor je zou zien. Wij nemen dan contact op om te kijken of wij voor jou het juiste stagebedrijf kunnen zijn! (info@campingmiddendenthe.nl)

Naar wie zijn wij op zoek?

* Enthousiast * Sociaal * Niet bang zijn om gasten aan te spreken * Oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

Camping Midden Drenthe is een middel grote camping. Wij hebben 85 camping plaatsen. Verder hebben we een nieuw receptie gebouw waar dit jaar de horeca gaan opzetten. Lijkt je het leuk om mee te denken in dit proces? Dan kunnen wij dit samen met jou gaan doen! We leren je barista vaardigheden en we zorgen ervoor dat je alle kneepjes van het vak leert. Werken op een camping is super veelzijdig dus je leert heel veel! Op onze camping kun je je eigen stageplaats zo leuk mogelijk maken. Wij zullen je erg goed begeleiden, omdat je 1 vaste begeleider hebt die je alle kneepjes van het vak leert. Als je het leuk vind kun je jezelf ontwikkelen en wellicht ook werkzaam bij ons blijven tijdens je studie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder