Kok

Bistro de Stadshoeve Kok met passie om te leren

Bij ons in de keuken bereiden we heel veel sauzen, marinades en gerechten zelf. Je leert snijtechnieken, sauzen maken, broodjes meegeven, diner voorbereiden, diner meegeven.etc

Naar wie zijn wij op zoek?

Basisvaardigheden in de keuken.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling. Klein team, niet altijd weekend hoeven te werken. Niet nachten lang werken. Goed werk en prive balans

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder