Meewerkend horeca ondernemer

De Eendracht in de Hofvlietvilla Veelzijdige leerplek in hartje centrum maar toch buiten

Wil jij je horizon verbreden en kilometers maken in een leuk en leerzaam leerbedrijf? Dat kan bij Brasserie de Hofvlietvilla! Daar komen namelijk alle facetten in de praktijk aan bod onder uitstekende begeleiding van onze leermeesters.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt echt passie voor het vak, je denkt vooruit en voorziet acties die ondernomen moeten worden. Daarnaast heb je al in één of twee leerbedrijven gewerkt. Snel kunnen schakelen, open houding en vlot overkomen zijn eigenschappen die wij zoeken in kandidaten. Kortom je bent gemaakt voor de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerplek die heel divers is, van lunch tot bruiloft en alles wat daartussen zit. Het team bij Brasserie de Hofvlietvilla bestaat uit een gezellige club mensen waar ook buiten werktijd genoeg met elkaar wordt ondernomen. Je kunt hier veel leren en we gaan altijd in gesprek met de kandidaten wat hun leerdoelen zijn zodat wij een passend leerprogramma kunnen samenstellen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder