Meewerkend horeca ondernemer

WannaWaffle Flexibele Stage bij WannaWaffle

De student draait mee in een klein team en kan veel taken (meehelpen) uitvoeren. Leermeester en eigenaresse Laura werkt overal en kan je helpen in de bediening, keuken of administratief en kan je hier alles over leren, eigenaar Jeroen is barista en kan je alles leren met betrekking tot de bar. We beginnen 's ochtends om alles op te starten en voor zover nodig het terras buiten te zetten. De zaak wordt netjes gemaakt en achter de bar wordt alles startklaar gemaakt voor de dag. Tijdens de lunchuren is onze piek en werkt iedereen hard om de gasten zo snel en goed mogelijk te helpen, hierbij is het aanprijzen van voornamelijk onze hartige wafel heel belangrijk. Na de lunchpiek wordt het rustiger en maken we alles weer schoon en klaar voor de volgende dag. Als leerling kan je van ieder onderdeel mee leren of juist één specifieke onderdeel.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de volgende vaardigheden; - Flexibel, we zijn een klein team en dit vraagt aanpassingsvermogen, meedenken en -werken. - Overzicht hebben, je werkt in een klein team en er moeten veel uiteenlopende taken worden uitgevoerd. - Sociaal, onze gasten staan op één en met jouw sociale vaardigheden leg je ze in de watten. - Geïnteresseerd zijn, je moet onze gasten helpen de juiste ervaring te geven, dit betekent interesse in onze kaart, de producten en de gasten zelf. Bovenal zoeken we iemand die bij ons wil werken!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt de student een leeromgeving binnen ons kleine en hechte team. We hebben allemaal een andere achtergrond en kunnen je veel verschillende kwaliteiten leren of ons meer focussen op een onderdeel. Voor wie een versterking van ons team blijkt wordt er altijd gekeken naar de mogelijkheden voor een langer dienstverband.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder