Zelfstandig werkend kok

Elzinga Catering Zelfstandig werkend kok

De werknemer zal alle voorkomende werkzaamheden in ons bedrijf gaan leren. Dit houdt in: Alle snijtechnieken, het ontvangen, controleren en opruimen van de bestelling van onze leveranciers Mise en place voor de lunch en het avondeten Bereiden van de lunch en avondeten Maken van hapjes, salades, sausen, buffetten etc. Calculeren van buffetten Inkopen van goederen Klaarzetten van materialen, lunches, buffetten bij klanten

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is stressbestendig, heeft oog voor details, is creatief, toont initiatief, is sociaal

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken en in een gezellig en hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Er zijn doorgroeimogelijkheden. Kans op een vaste aanstelling in ons bedrijf

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder