Kok

Horeca Staatsman B.V. Leren op niveau, mooie producten, strakke nieuwe keuken, goed team.

Werken voor De HorecaMannen in een mooi nieuw Grand Café in hartje Zwolle. Ruimte om te leren, werken in een hecht team van vakmensen die er samen voor gaan om het de gasten naar de zin te maken. We delen het gebouw met een hotel en hostel en er is altijd wel wat leuks te doen. Je werkt mee met ons keukenteam en leert alle facetten van het vak. Je leert koken op niveau en omdat onze kaart regelmatig wisselt leer je veel over verschillende menu's.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wilt er voor gaan, samen met je collega's. In onze keuken werk je als team, samen uit en samen thuis. Elkaar helpen en aanvullen vinden we heel normaal. En als het druk is ook zelf even een gerechtje naar tafel brengen hoort er gewoon bij.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben onze zaken goed geregeld, er is een fatsoenlijke plek waar je kunt omkleden, we hebben goede koffie en we kunnen goed met elkaar overweg, en ook elkaar positief aanspreken hoort hier ook gewoon bij. De keuken is splinternieuw en heeft alles wat nodig is om goed te werken. De werktijden zijn bij ons goed te plannen omdat we straks 7 dagen van 10 tot 10 open zijn. Dus combineren overdag en avond kan, en regelmatig vrij in het weekend.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder