Gastronoom / sommelier

Sukerieje Student gezocht!

vind jij horeca ook te gek? zie jij ons vak ook als een ambacht? wordt jij blij van gelukkige gasten? hou je van kwaliteit in eten en drinken? wil je alles leren over ons mooie vak? Kom je dan met ons knallen bij restaurant Sukerieje? Wij zijn een jong en ambitieus restaurant waar wij zoveel mogelijk met lokale en duurzame producten werken. wij proberen zo goed mogelijk eerlijke producten te verkopen. Uiteraard zijn wij ook ook goed en eerlijk naar ons personeel want dat vinden wij super belangrijk. Wil jij je voor 100% inzetten om samen met ons onze gatsen een top avond te bezorgen? Dan zetten wij ons 100% in om jou op de allerbeste manier te begeleiden, je het meest te leren en alles uit je te halen wat je een top gastheer/ vrouw maakt

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail, stressbestendig en creatief.

Wat biedt het bedrijf?

Hecht team met veel ervaring.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

lees verder