Cinq
- Naam Cinq
- Leerbedrijf ID 100713090
- KvK naam CinQ DB B.V.
- KvK nummer 83933034
- KvK vestigingsnummer 000050078267
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31646338325
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 11
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving In hartje ‘s-Hertogenbosch aan de parade vind je CinQ. Bij ons kun je terecht voor koffie met een échte Bossche bol, een (luxe) lunch, diner of gewoon om lekker te loungen en te borrelen. Onze kaart bevat veelal traditionele en internationale gerechten. Wij hebben voor elk gezelschap wel een passend gerecht en anders maken wij het passend aan de wensen van onze gasten. Per jaar wisselen we ongeveer 2 á 3 keer van menukaart voor lunch en diner. CinQ is 7 dagen per week open vanaf 09:30 tot 00:00/01:00. Onze keuken is van zondag tot en met donderdag geopend van 10:30 tot 20:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:30 tot 20:30. CinQ heeft plaats voor 150 zittende gasten in diverse verschillende, sfeervolle ruimtes en op het terras. Ook vinden er geregeld (groeps)evenementen plaats bij CinQ. Van teamuitje, pubquiz, vrijgezellenfeest, bruiloft tot carnaval, niks is bij ons te gek! Wij werken nauw samen met evenementenbureaus en organiseren ook onze eigen uitjes. Als leerling bij CinQ heb je de mogelijkheid om ook hier meer over te leren! Onze gloednieuwe keuken is halverwege 2020 opgeleverd en zorgt voor nóg meer mogelijkheden en verfijning op het gebied van á la carte-gerechten, maar ook voor grotere groepsfestiviteiten (buffetten/barbecues) zijn onze mogelijkheden hierdoor uitgebreid. Het team van CinQ bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Wat ons team zo onderscheidend maakt? De meeste medewerkers werken hier al minstens 5 jaar en/of zelfs langer! Het team is hecht en bestaat uit enthousiaste jongens en meiden onder begeleiding van een groep ervaren medewerkers en leidinggevenden. De sfeer bij CinQ is collegiaal en informeel.
- Informatie Leren & Werken Als je bij ons komt leren en werken zullen wij ervoor zorgen dat je bekend gemaakt wordt met het reilen en zeilen van het werken in (en eventueel het besturen van) een horecabedrijf of het organiseren van evenementen. Op dit moment zijn we met 4 leermeesters gevarieerd van bedienden/gastheerschap, tot basis/zelfstandig werkend kok en de eigenaar zelf. Inmiddels leiden wij al meer dan 10 jaar mensen op tot vakvolwassenen in ons mooie vak en dat heeft geresulteerd in meerdere nieuwe ondernemers en mensen in leidinggevende functies in alle lagen van de horeca. Dit allemaal onder gepaste begeleiding en uiteenzetting van jouw leerjaar door een vaste begeleider (leermeesters en/of de eigenaar). Leerplaatsen Wij hebben gekozen voor het opleiden van leerlingen en stagiaires, omdat wij het als onze taak zien om het stokje van ons mooie en afwisselende vak door te geven. Het is bijzonder om aan enthousiaste collega's je passie te mogen doorgeven. Er is een groot tekort aan goed opgeleide mensen in de horeca met passie voor dit beroep en wij willen hierin bijdragen door een stage/leerplek aan te bieden in onze uitdagende branche. Als leerling bij CinQ kun je bij ons alle kanten op en heel breed opgeleid worden om te ontdekken waar je interesse nu echt ligt op het gebied van horeca en evenementen. Je kunt bij ons meekijken of werken in de bediening, keuken, afwas, achter de bar of meehelpen bij het organiseren/opzetten van evenementen. Door alles te laten zien en te ervaren, komen we er samen achter waar jij als horecamedewerker het meest op je plek bent. Wij als leermeesters zullen je zo goed als mogelijk begeleiden. Ons doel is om je klaar te stomen op diverse vlakken van het horecawezen en je hiervoor enthousiast te maken! Je kunt bij ons veel leren, maar wij kunnen ook zéker veel van jou als leerling leren door een nieuwe en blanco kijk op onze werkwijze! Wij staan altijd open voor opbouwende kritiek of adviezen van onze medewerkers en leerlingen.
- Informatie Student Wij zijn een bedrijf met een open cultuur, waar samenwerken en communicatie de norm is. Je zult gelijk ingezet en begeleid worden en na verloop van tijd zullen je verantwoordelijkheden geleidelijk toenemen om je op te leiden tot een evenwichtige en bekwame vakkracht. Je werkuren worden in overleg bepaald en wij werken nauw samen met diverse scholen, waaronder het Van Maerlant, KW1C en de Rooi Pannen.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Cinq
- Naam Cinq
- Leerbedrijf ID 100713090
- KvK naam CinQ DB B.V.
- KvK nummer 83933034
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Voert ondersteunende werkzaamheden uit (P2-K1)
- Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar (P2-K1-W1)
- Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving (P2-K1-W2)
- Staat derden te woord en verwijst hen door (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent dienstverlening en zorg (25251)
- Assistent dienstverlening en zorg (95769)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Zorghulp (22188)
- Zorghulp (91420)
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Cinq
- Naam Cinq
- Leerbedrijf ID 100713090
- KvK naam CinQ DB B.V.
- KvK nummer 83933034
Contactpersonen (3)
-
Daniel Gondrie Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Manager / ondernemer horecaRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenManager / ondernemer horeca, Gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Assistent dienstverlening
Gastheer / -vrouw, Meewerkend horeca ondernemer, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Assistent dienstverlening -
Claudia Pompen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Kok, Gastheer / -vrouw
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Kok, Gastheer / -vrouw -
Pleuni Veeken Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw
Gastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw