Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Cinq

Als je bij ons als Z. W. gastheer/-vrouw komt leren en werken zullen wij ervoor zorgen dat je bekend raakt met het reilen en zeilen van het werken in een familie horecabedrijf. Je mag bij ons ook meekijken of werken in de keuken, afwas, achter de bar of meehelpen bij het organiseren/opzetten van evenementen. Door alles te laten zien en te ervaren binnen ons bedrijf, komen we er samen achter waar jij het best op je plek bent. Op dit moment zijn we met 4 leermeesters variërend van keuken tot bediening, de organisatie van evenementen en bedienden/gastheerschap. Ook de eigenaar zelf is leermeester. We leiden al meer dan 10 jaar jongeren op en dat maakt ons trots! Het is mooi om te zien dat vak volwassenen na hun opleiding hier blijven werken of uitvliegen en als kok, gastheer/vrouw, leidinggevende of zelfs ondernemer hier nog een drankje komen drinken. Bij ons krijg je de begeleiding van een vaste leermeester, je werkdagen en -uren worden in overleg bepaald.

Naar wie zijn wij op zoek?

Veel vaardigheden ga je tijdens je stageperiode ontwikkelen, maar het is prettig als je van jezelf al vriendelijk en sociaal bent, wil samenwerken, hard kan werken en niet graag stil staat.

Wat biedt het bedrijf?

• Een gezellig team met een fijne onderlinge sfeer; • De mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak te leren van gepassioneerde horecamedewerkers; • Het werken in een gedreven familiebedrijf; • Doorgroeimogelijkheden; • Zelfstandigheid (uiteraard in overleg); • Personeelskorting; • Flexibele werktijden. Als jouw stage een succes is geworden en het lijkt je leuk om na je stage/studie in ons bedrijf te blijven werken, dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder