Kok

Cinq Leerling kok

Als je bij ons komt leren en werken zullen wij ervoor zorgen dat je bekend raakt met het reilen en zeilen van het werken in de keuken. Maar, je mag bij ons ook meekijken of werken in de bediening, keuken, afwas, achter de bar of meehelpen bij het organiseren/opzetten van evenementen. Door alles te laten zien en te ervaren binnen ons bedrijf, komen we er samen achter waar jij het best op je plek bent. Op dit moment zijn we met 4 leermeesters variërend van keuken tot bediening, de organisatie van evenementen en bedienden/gastheerschap. Ook de eigenaar zelf is leermeester. We leiden al meer dan 10 jaar jongeren op en dat maakt ons trots! Het is mooi om te zien dat vak volwassenen na hun opleiding hier blijven werken of uitvliegen en als kok, gastheer/vrouw, leidinggevende of zelfs ondernemer hier nog een drankje komen drinken. Bij ons krijg je de begeleiding van een vaste leermeester, je werkdagen en - uren worden in overleg bepaald.

Naar wie zijn wij op zoek?

- je werkt volgens richtlijnen en werkinstructies - natuurlijk kom je om te leren en begeleiden we je waar nodig, maar zodra jij een MEP-lijst of recept hebt gekregen ga je aan de slag en vraag je om hulp indien nodig; - je bent gedreven; je komt niet naar ons bedrijf omdat het moet, maar omdat je graag WIL en de 'drive' hebt om het maximale uit jezelf en je stage te halen!

Wat biedt het bedrijf?

• Een gezellig team met een fijne onderlinge sfeer; • De mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak te leren van gepassioneerde horecamedewerkers; • Het werken in een gedreven familiebedrijf; • Doorgroeimogelijkheden; • Zelfstandigheid (uiteraard in overleg); • Personeelskorting; • Flexibele werktijden. Als jouw stage een succes is geworden en het lijkt je leuk om na je stage/studie in ons bedrijf te blijven werken, dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder