Meewerkend horeca ondernemer

Anne & Max Fahrenheitstraat Meewerkende horeca ondernemer gezocht in Den Haag voor Anne&Max Fahrenheitstraat

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch en high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent We bieden een stageplek aan voor een aantal dagen per week als allround medewerker met eenleidinggevende rol. Dit is wel afhankelijk van de werkprocessen en leerjaar. Jouw leermeester gaat je alle aspecten van de bedrijfsvoering leren. Dat zijn onder andere functies Sandwichchef, Medewerker bediening en daarnaast komt de achterliggende bedrijfsvoering zoals inkoop, marketing en personeelszaken ook veel aanbod. Daarnaast zal je met jouw leermeester een ondernemingsplan uitwerken die betrekking heeft op foodtrucks. In samenwerking met de ondernemer/leermeester ga jij het plan onderzoeken, uitwerken en wellicht implementeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Uiteraard zijn wij op zoek naar de persoon die beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid met een liefde voor gastvrijheid. Maar ook iemand die houdt van uitzoeken, bedrijven benaderen, goed is met Excel en zin heeft om een vet ondernemingsplan uit de grond te stampen! Een echte doorzetter wordt gezocht!

Wat biedt het bedrijf?

Naast een jong, leuke en gezellige werkplek bieden wij je ook een mega kans aan om een vet ondernemingsplan uit te werken met de ondernemer. Wellicht kan jij na je stage blijven om het bedrijf daadwerkelijk tot leven te brengen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder