Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant 6&24 Afwisselend leerplek bij een van de top restaurants van Den Haag

Restaurant 6&24 is geopend sinds januari 2018! Rik & Saskia hebben jaren in het hogere segment gewerkt. Na 4 jaar mogen we wel zeggen dat restaurant 6&24 tot de Top van Den Haag hoort. Dit is een restaurant waar de gast en dus gastvrijheid voorop staat. Het draait om de beleving van de gast. Uit de keuken komen puren en eerlijke smaken van top niveau met de beste producten. Wij zijn een restaurant dat samen wil groeien en iedereen veel van onze kennis over wil brengen. Er zullen interne training worden gegeven en teamverband is belangrijk voor ons. Je zult diverse werkzaamheden doen: * van gerechten uitleggen * tot wijk lopen * koffie en cocktails maken * bestek pouleren Alles als 1 team 1 taak! Tot snel!! Saskia de Kuijer

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij enthousiast, heb je oog voor details en zin om te werken in een jong en gedreven team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een van de beste restaurants van Den Haag. Maken alles zelf en zijn erg gedreven. Wij willen graag iedereen onze kennis over te brengen. Restaurant 6&24 heeft een enthousiast klein team en je zal werken in een sfeervol bedrijf. Wij zijn erg betrokken bij iedereen die voor ons werkt. Uiteraard is gezelligheid ook belangrijk en dus is er ook ruimte voor borrels en team uitjes. Benieuwd maak kennis met ons op onze website www.restaurant6en24.nl

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder