Meewerkend horeca ondernemer

Léon Blum léon blum

Je werkt mee in onze gezellige horecazaak, waar we dagelijks koffie, ontbijt en lunch serveren. Je begint de dag met het voorbereiden van de bar en het opstarten van de zaak. Gedurende de dag help je met het opnemen van bestellingen, bereiden van drankjes en eenvoudige gerechten, en zorg je dat alles schoon en gastvrij blijft.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die enthousiast is, graag met mensen werkt en zin heeft om de handen uit de mouwen te steken. Je bent sociaal, vriendelijk en durft initiatief te nemen. Ervaring is fijn, maar geen must – zolang je leergierig bent en openstaat om te groeien in de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige en leerzame werkplek in een klein, betrokken team Kansen om je horecavaardigheden te ontwikkelen Een stagevergoeding passend bij de functie Een informele sfeer waar jouw ideeën welkom zijn

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder