Meewerkend horeca ondernemer

Crazy Piano's Let's go Crazy!

Voor de deur zie je twijfelende mensen om zich heen kijken, jij stapt erop af en weet ze te overtuigen lekker binnen te komen voor een kop koffie. Je weet de gasten aan tafel van A tot Z te bedienen, geeft hen suggesties en hebt in de gaten hoe het met hen gaat en of ze iets nodig hebben. Lege glazen? Dat staat niet in jouw vocabulaire. Je weet routinematig te werken en daarom precies wanneer je de kaart brengt, het bestek neerlegt etc.. Je communiceert goed en duidelijk met collega’s en de keuken, zo weet iedereen hoe het met de gasten is, wel zo makkelijk! Als er ruimte voor is maak je natuurlijk ook een gezellige babbel met de gasten aan tafel en weet ze van alles over de stad of omgeving te vertellen. Een lach is moeilijk van je gezicht te vegen, dat vinden mensen zo leuk aan jou! Heb je de juiste instelling? Dan kunnen we je de rest nog leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent 3 tot 5 werkdagen (18-30 uur) inzetbaar, bent flexibel en hebt geen moeite met onregelmatige werktijden Je bent een teamplayer Je hebt een representatieve uitstraling en houding Je hebt een gastvrije instelling

Wat biedt het bedrijf?

Goede werksfeer in een gezellige omgeving Flexibele werktijden Leuk en divers team Ruimte voor eigen initiatief Mogelijkheid tot training en ontwikkeling

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder