Kok

At The Binck Leergierige kok met een flinke dosis energie en creativiteit!

At The Binck | Cafe Soof is ambitieus, we groeien weer en daar hebben wij toppers voor nodig! Wij gaan voor het allerbeste voor onze gasten. Zowel op het gebied van food en drinks, als in onze service. Op de locaties waar onze gasten hard werken, brainstormen, vergaderen, bellen, ontmoeten en de nieuwste business en innovatieve concepten op de markt zetten. Wij ontzorgen zodat onze gasten het maximale uit zichzelf kunnen halen, net dat stukje extra energie wat daarvoor nodig is! Dat doen we met de lekkerste en meest verse ingrediënten want eten is liefde en die delen we graag. Een dag als kok bij ATB | Cafe Soof - Je komt aan op je werk, en start de dag met een lekkere barista koffie van jouw collega! - Je neemt de dag door met de chefkok en/of de horecamanager - Daarna maak je mise en place voor diverse vergaderarrangementen, lunches voor het horeca concept en meeting & events - Na de lunch is het tijd om voorbereidingen te doen voor de borrelhapjes en/ of diners.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat zoeken we in jou als kok? - Iemand die net zo blij wordt van lekker eten als wij! - Oog voor onze gasten en passie voor ons foodproduct

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we jou als kok? - Een mooie horeca baan met name tijdens kantoortijden, de avonden en weekenden worden afgewisseld! Genoeg ‘me-time’ dus. - Super gezellig team met jonge mensen - Goede primaire arbeidsvoorwaarden - Teamuitjes, inspiratie in ons vak op doen of met z’n allen bowlen of…(heb jij een idee?) - Voldoende doorgroei mogelijkheden, we leiden je graag op tot leidinggevende (wij groeien, jij groeit mee!)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder