Kok

Garuda Gastrobar by Ron Blaauw Werken en Leren bij Garuda - Den Haag

Garuda is jong, hip en trendy. Een Indonesisch restaurant in fusion style. Met verfijnde gerechten volgens het concept van Ron Blaauw, maar dan op de Garuda-manier. Authentieke smaken, op creatieve en moderne wijze gepresenteerd. Van streetfood tot rijsttafels. Geserveerd in een unieke setting, die op wat details en de locatie na niet meer aan het oude Garoeda doet denken. Wil je werken in het gaafste restaurant van Den Haag en ben je gek op Indische, Indonesische smaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige en uiteraard enorm gastvrije studenten. Een passie voor de Indonesische keuken is een pré uiteraard ;)

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden goede begeleiding in de praktijk, door elke dag een leermeester aanwezig te hebben. Je krijgt voldoende ruimte en tijd voor het leren en oefenen van taken. Uitdagend en flexibel werk in een informele werkomgeving. Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Eens per jaar een heel gaaf personeelsfeest! Dikke fooien ;)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder