Kok

Bilderberg Europa Hotel "Ontwikkel je Talent op een Dynamische Afdeling: Leer en Groei in de Praktijk!"

Vanaf het begin van de werkdag wordt hij verwelkomd door zijn mentor of teamleden, die hem de verschillende processen en werkzaamheden uitleggen. De student krijgt direct de kans om zijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Gedurende de dag zal hij diverse taken uitvoeren die hem helpen om meer inzicht te krijgen in het vakgebied. Dit kan variƫren van het uitvoeren van analyses, het ondersteunen bij projecten, het oplossen van praktische vraagstukken tot het schrijven van rapporten of het onderhouden van klantcontact. Omdat de student leergierig is, zal hij actief vragen stellen, meedenken over verbeteringen en zich voortdurend willen ontwikkelen. Hij is niet bang om uitdagingen aan te gaan en zoekt altijd manieren om zijn kennis te vergroten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder