Kok

Café Bistro Jules Een jong dynamische bedrijf met Franse keuken en klassieke technieken

Cafe Bistro Jules is een jong dynamisch bedrijf. We zijn 6 dagen in de week geopend voor lunch en diner en we wisselen de diensten hierin af. Alles wordt met het hele team gedaan, ook het bedenken van de verrassingsmenu's. We werken met verse producten en maken alles zelf.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet vooral een teamplayer zijn. Creativiteit en leergierigheid wordt zeer gewaardeerd. Verder uiteraard houden aan de HACCP.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuk team met 2 leermeesters waardoor er veel ruimte is om te leren en te vragen. Het wisselende verrassingsmenu wordt met het hele team samengesteld dus hier kun je ook in meedenken en steeds aan nieuwe technieken en smaken werken. Bij een wederzijdse klik is er natuurlijk altijd ruimte om te praten over een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder