Fouquet By Meere’s
Als stagiair in de keuken krijg je de kans om ervaring op te doen in een professionele keuken en je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen. Je ondersteunt bij de mise-en-place, bereidingen en opmaak van gerechten, altijd met oog voor kwaliteit en detail. Daarnaast leer je werken volgens hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. We verwachten een leergierige en gemotiveerde houding, passie voor koken en de bereidheid om hard te werken in teamverband. In ruil daarvoor bieden we een inspirerende leeromgeving waarin je kunt groeien als kok.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder