Marketing & Communication Specialist

Global VAT Compliance Netherlands B.V. Start je reis in Marketing bij Global VAT Compliance

Je werkt nauw samen met het marketing team om processen op te zetten en te onderhouden, die zowel interne als externe communicatie en belangrijke elementen van B2B online marketing aansturen. Elke dag begint met een verse kop koffie in onze town hall, gevolgd door het doornemen van je projectbord om lopende en aankomende taken te bekijken. Wat ga je doen? Contentcreatie: Vind en plaats content op onze website en sociale media-kanalen. Maak en plan onze maandelijkse nieuwsbrief. Campagneondersteuning: Help mee met reviewcampagnes, webinars en het organiseren van interne communicatie en PowerPoint-presentaties. Verhogen van abonnees: Help mee met het uitbreiden van onze marketingmailinglijsten, voeren van campagne op LinkedIn en het uitvoeren van concurrentieonderzoek. Doe bij ons praktijkervaring in verschillende aspecten van online marketing op. Je werkt met diverse marketingplatforms, maakt dagelijks gebruik van AI-tools en verbetert je marketingvaardigheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een dynamische en enthousiaste Marketing Stagiair om ons team te versterken! Beschik jij over de volgende vaardigheden? - Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden met een goede beheersing van de Engelse taal. - Bekendheid met sociale mediaplatforms (bijv. LinkedIn) en basiskennis van contentmanagementsystemen voor websites. - Sterke organisatorische en timemanagementvaardigheden, met het vermogen om meerdere projecten en taken tegelijkertijd uit te voeren. - Basiskennis van marketingtools en -platforms zoals e-mailmarketingsoftware en planning tools voor sociale media. Herken jij je in deze vaardigheden en ben je enthousiast over de kans om waardevolle marketingervaring op te doen, wacht dan niet langer om te solliciteren en ons team te versterken!

Wat biedt het bedrijf?

GVC biedt jou het volgende: - Je draagt bij aan betekenisvolle projecten die een echte impact hebben op onze marketinginspanningen. - Doordat je mee zult werken in diverse projecten, doe je veel ervaring op in de verschillende aspecten van marketing en communicatie. - Verbeter je vaardigheden in het creƫren van content, campagnebeheer, digitale marketing en data-analyse door nauw samen te werken met een ervaren marketing team. - Een leuke werkomgeving met een diversiteit aan nationaliteiten

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder