Gespecialiseerd kok

Hilton The Hague Leerling kok - Hilton The Hague (Nikkei Cuisine)

Heb jij een passie voor koken, en ben jij op zoek naar een leerplek in een bedrijf waar je alle aspecten van de horeca onder één dak tegenkomt? Dan ben je bij Hilton The Hague aan het juiste adres! Als Leerling kok zal je werkzaam zijn in een groot team van chefs die met veel passie het ontbijt/lunch/diner draaien. Je zult in dit team worden begeleid door uitstekende leermeesters die jou de fijne kneepjes van het vak zullen bijbrengen. Wat zullen je werkzaamheden zijn? - Je bereidt de gerechten voor ons à la carte restaurant BlueBlood en Team Member restaurant; - Het opzetten van buffetten & breaks voor onze Banquet Events; - Zorg dragen voor onze gasten tijdens het ontbijt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hiervoor zijn wij op zoek naar: - Een leerling (BBL niveau 2, 3 of 4) met motivatie en passie voor het vak; - Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels); - Een echte team player die graag een stapje extra zet; - Iemand die in het bezit is van een geldige werk-, verblijfsvergunning in Nederland; - Iemand die in schooljaar 2024-2025 beschikbaar is

Wat biedt het bedrijf?

Hilton heeft meer dan 7500 hotels wereldwijd. Kansen genoeg dus! Je zal onderdeel uitmaken van een hecht team van professionals die jou alles willen leren. Zet jij dat stapje extra en heb jij de mentaliteit waar wij naar zoeken? Dan zijn er vaak kansen om na je leerperiode bij ons te blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder