Restaurant Kruydt
Restaurant Kruydt is gevestigd in één van de monumentale panden van het voormalig artillerie depot in Delft. Een mondiale keuken waar zo goed als alles huisgemaakt wordt. In de bediening is naast een correcte informele service en beleving ook veel aandacht voor wijn spijs combinaties. Al direct sinds de opening in april 2018 draait Kruydt mee in de top van Delft en omstreken. Tot volle tevredenheid hebben we al een aantal leerlingen succesvol mogen begeleiden. Een gezellig bedrijf waar heel veel kan en mag en waar rekening wordt gehouden met elkaar.
Naar wie zijn wij op zoek?
Soort van ervaring in soort gelijke bedrijven Sociale omgang Initiatief nemen Leergierig Flexibel
Wat biedt het bedrijf?
In Kruydt is er buiten presteren op het gewenste niveau ook veel aandacht voor de collega's. Rooster technisch is er heel veel mogelijk omdat ook privé erg belangrijk is. Al enkele leerlingen/stagiaires hebben een leuke parttime of zelfs vaste aanstelling gekregen. Gezelligheid, humor, flexibiliteit en respect voor elkaar zijn geen uitzonderingen maar verplichtingen om in ons team te werken. Wij belonen naar ervaring, motivatie en groei.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring